Nieuws & blog

Nieuwe kapster stelt zich voor

Een bezoek aan de kapper kan voor gezinnen met kleine kinderen een tijdrovende bezigheid zijn. Tijd die u vast liever op een andere manier met uw kind(eren) besteedt. Voor ouders van onze kinderdagverblijven hebben wij dit opgelost: zij kunnen hun kinderen door de kinderkapper laten knippen op het kinderdagverblijf. Wij bieden deze service op al onze kinderdagverblijven. Onlangs is er een nieuwe kapper bij ons aan de slag gegaan: Irma Dirksma.

Irma aan het werk op kinderdagverblijf de Bengelenberg

Irma stelt zich graag aan u voor:

"Mijn hele leven wou ik al kapster worden, was altijd met poppen in de weer. Voordat ik voor mezelf begonnen ben, heb ik 14 jaar bij verschillende werkgevers ervaring opgedaan. In februari 2015 ben ik gestart als ambulant thuiskapster. Met veel passie oefen ik mijn vak uit en daarnaast is het zelf ondernemen een uitdaging voor mij. Ik ben er trots op dat ik het keurmerk voor ambulante kappers in bezit heb.

Waarom op kinderdagverblijven knippen?
Ik vind kinderen geweldig om mee te werken, altijd erg gezellig, eerlijk en spontaan. Ik hoop ook met plezier de kinderen te mogen knippen en hoop dat ik veel leuke kapsels mag gaan maken.

Zie ik uw zoon of dochter snel in mijn stoel? U kunt zich nu via mijn website: www.kapsterirma.nl opgeven."

Meer nieuws & blogs