Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Nieuws & actualiteit / 2016 / 02 / 02 / Wie komt er in mijn huisje

Wie komt er in mijn huisje

Geplaatst op: 2 februari 2016

De peuters van voorschool de Kolibrie (Liendert) zijn de afgelopen weken bezig geweest met het thema 'Wonen'. Om de ouders bij het thema te betrekken, kregen de kinderen een tas met knutselmaterialen en een voorbeeld mee naar huis, zodat ze samen met hun ouders een mooi huis konden knutselen. Hieronder het geweldige resultaat:

De medewerkers sloten het thema op een bijzondere manier af. Ze brachten de peuters thuis met de Stint (elektrische bakfiets), die ze leenden van de bso. Zo konden de kinderen hun huis laten zien. De kinderen genóten van de rit, vooral de verkeersheuvels waren favoriet.  "Nog een keer over de glijbaan", riep een kindje.