Nieuws & blog

SKA realiseert doorstart kinderopvang t Vliet in Leusden

Kinderdagverblijf ’t Vliet in Leusden blijft bestaan. Na gesprekken met diverse partijen heeft de curator van het onlangs failliet verklaarde kinderdagverblijf overeenstemming bereikt met de SKA. Ouders kunnen hun kinderen dus gewoon naar hun vertrouwde kinderdagverblijf blijven brengen.

Bekende medewerkers

Bekende gezichten zijn buitengewoon belangrijk voor kinderen en ouders. De SKA heeft dan ook het voornemen om alle medewerkers een arbeidsovereenkomst aan te bieden. 

Kinderdagverblijf en peuterwerkplaats

Naast vier kinderdagverblijfgroepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar gaat de SKA ook een peuterwerkplaats (peuterpeelzaal ‘nieuwe stijl’) voor kinderen van 2 - 4 jaar in ’t kindercentrum onderbrengen. Samen vormen kinderdagverblijf en peuterwerkplaats ‘kindercentrum ’t Vliet’.

Meer informatie

De SKA verzorgt al meer dan 20 jaar goede kinderopvang in Amersfoort en nabije omgeving. In Leusden bieden SKA en dochterorganisatie SPL opvang in kinderdagverblijf Villa Blanca (bij winkelcentrum De Biezenkamp) en een aantal peuterwerkplaatsen/voorscholen. 

Meer nieuws & blogs