Nieuws & blog

Resultaat enquête Mijn SKA: ouders positief

Eind vorig jaar hebben we onze klanten gevraagd wat zij van ons ouderportaal Mijn SKA vindt. Een groot aantal ouders heeft de enquête ingevuld en wij trots op de uitkomsten. Het gemiddelde cijfer van ouders van de bso is een 7,7 en van het kinderdagverblijf maar liefst een 8.

Mijn SKA wordt voornamelijk gebruikt voor het bekijken van foto’s, kinderen afmelden of extra opvang/ruildagen aanvragen. Door kinderdagverblijfouders wordt ook het overdrachtschriftje als een van de belangrijkste onderdelen van Mijn SKA genoemd.

Enthousiaste reacties

Ook was er ruimte voor extra opmerkingen. Een greep uit de enthousiaste reacties:

  • De foto’s zijn erg leuk om te zien, we hebben nu een goed beeld van wat de kinderen overdag doen.

  • Ik vind het fijn dat ik ruildagen zo makkelijk kan aanvragen en vaak ook gelijk weet of het kan of niet. Ook de foto’s zijn geweldig!

  • Erg handig om ook buiten openingstijden zaken te kunnen regelen. Zeker via de app!

  • Ontzettend leuk om gedurende de dag foto’s te zien als je op je werk zit. Aan het verhaaltje in het schriftje wordt ook veel aandacht besteed en het geeft je een goed idee wat je kinderen de hele dag doen.

  • Online afmelden en aanvragen is super.

Nieuwe functionaliteiten

We zijn ook erg blij met de verbeterpunten die ouders aandragen! Wij proberen samen met de producent het ouderportaal steeds verder te verbeteren en uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over ons ouderportaal op Mijn SKA.

Meer nieuws & blogs