Nieuws & blog

Geslaagde voorjaarsvakantie op de bso

We kijken terug op een super geslaagde voorjaarsvakantie op onze bso's, vol met leuke activiteiten en workshops! Het thema was Duurzaam, gezond en fit: de kinderen knutselden met kosteloos materiaal, maakten en aten gezonde snacks, deden allerlei leuke beweegactiviteiten enz. Eén van de hoogtepunten was de workshop 'Pimp je kleding', die op alle bso's gehouden werd. De kinderen hielden aan het eind van de dag een modeshow voor hun ouders; een groot succes! 

Ook de workshop Voeding werd door de kinderen met veel belangstelling en enthousiasme gevolgd. Ze deden een regendouchedans en een kwis aan de hand van een 'Ren je rot'-spel, en ze luisterden naar een verhaal over Peter Pan om weer helemaal tot rust te komen. Ze bereidden ook zelf gezond eten, zoals een banaan op een stokje met honing en havervlokken dat je als ontbijt kunt eten en een smoothie met verschillende soorten fruit. Tot slot kregen ze nog een leuk diploma voor thuis! 

Bekijk de foto's (klik op de foto's om ze te vergroten en door te bladeren). 

Fotoalbum Duurzaam, gezond en fit

Meer nieuws & blogs