Nieuws & blog

Nu ook SKA-zwemklas in het Sportfondsenbad!

We starten in april ook een eigen zwemklas in het Sportfondsenbad! Wij denken hier veel ouders blij mee te maken, gezien het succes van de zwemlessen onder bso-tijd in Amersfoort-Noord.

Het gaat om een cursus voor het diploma A én B (in één pakket) in zwembad Sportfondsenbad in Amersfoort. De zwemlessen starten per 1 april 2016 en vinden plaats op dinsdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur. Bij voldoende belangstelling starten wij ook een zwemklas op donderdag.

Hoe gaat het in z'n werk?

Wij halen uw kind uit school. Op de bso drinken we eerst wat en kan er nog even lekker gespeeld worden. Uw kind wordt met de Stint (onze elektrische bakfiets) gebracht, door een van onze pedagogisch werkers. Hij/zij blijft aanwezig in het zwembad tijdens de zwemles. Na afloop kunt u uw kind ophalen bij het zwembad of gaat uw kind weer mee terug naar de bso.

Interesse?

Kijk voor meer informatie op Zwemles onder bso-tijd of neem contact met ons op:

Nog geen klant
Bent u nog geen klant van de SKA en gaat uw kind naar school in Randenbroek, het Soesterkwartier of het Bergkwartier? Neem dan contact op met onze Klantenservice. U kunt uw kind aanmelden voor de combinatie bso en zwemles. 

Al klant
Bent u al klant en zit uw kind op bso Ondersteboven, bso de Wigwam of bso de Boshut? Neem dan contact met ons op via zwemlessportfondsenbad@ska.nl.

Meer nieuws & blogs