Nieuws & blog

SKa present op festival 'Wat, is dat patat'

Melk komt niet uit de supermarkt en van de fabriek, maar van koeien. Patat wordt gemaakt van aardappels. Een kip legt eieren. Op Tweede Paasdag werd bij de Wagenwerkplaats voor de eerste keer het eet-wat-je-weet-festival 'Wat, is dat patat?' georganiseerd.

Op een als boerderij-erf ingericht festivalterrein stonden (h)eerlijk eten, waar komt het vandaan, de natuur en gezond bewegen centraal. Ook de SKA was present.

Het was Pasen en daar hoort natuurlijk het schilderen van eieren bij. Bij de kraam van de SKA deden we dat nét even anders: daar konden de kinderen mét eieren schilderen! Met als resultaat een kleurrijk schilderij.  Ook konden kinderen hun eigen minituintje maken. Weet jij wat je eet? In de kraam van PuurDichtbij konden de kinderen het ontdekken, met de groentekwis van de SKA.  

Meer nieuws & blogs