Nieuws & blog

HKZ-keurmerk met vlag en wimpel waargemaakt!

Wij hebben ons HKZ-certificaat weer waargemaakt! Met voor het 2e jaar op rij 0 tekortkomingen en grote complimenten van de auditor.

Sinds 2005 zijn wij HKZ-gecertificeerd; met dit keurmerk laten we zien dat we een stap extra zetten als het gaat om kwaliteit. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Elke 3 jaar vindt een hercertificatie plaats en jaarlijks is er een tussentijdse toetsing. De afgelopen dagen vond de audit voor de tussentijdse toetsing plaats. 

De auditor was onder de indruk van het enthousiasme en de hartelijkheid waarmee zij werd ontvangen op de vestigingen en het centraal bureau. De kwaliteit is goed geborgd en overal aantoonbaar. Mooi om te zien vond de auditor bijvoorbeeld de pedagogische uitdaging die onze ontdektuinen bieden. Ook was zij erg positief over de klantgerichtheid van de medewerkers en over hun aandacht voor veiligheid. 

Opvallend vond de auditor de trots en de betrokkenheid die de SKA-medewerkers uitstralen. Wij zijn als organisatie op onze beurt super trots op onze medewerkers!

Meer nieuws & blogs