Nieuws & blog

Nieuwe directeur-bestuurder voor SKA

Louise Joosten treedt per 1 juli a.s. aan als directeur-bestuurder van de SKA. Zij volgt hiermee Annegreet van Dijk op, die deze functie ruim 15 jaar heeft vervuld en een nieuwe uitdaging aangaat. Mevrouw Joosten start per 1 juni bij de SKA, zodat er een goede overdracht van de werkzaamheden kan plaatsvinden. 

Mevrouw Joosten werkte van 2005 tot 2016 als medebestuurder bij Spring Kinderopvang. Spring is een kinderopvangorganisatie in de regio Noord-Brabant en Noord Limburg met 140 locaties. Spring is  – net als SKA – gericht op intensieve samenwerking met gemeente, onderwijs, welzijn, en andere partners.

Raad van Toezicht en managementteam zijn blij met de komst van mevrouw Joosten. Zij is zeer ervaren en heeft een heldere visie op kinderopvang die naadloos aansluit bij die van de SKA. Het leiding geven aan maatschappelijke organisaties in een veranderende omgeving vormen de rode draad in haar ervaring. Mevrouw Joosten zal de door SKA ingezette koers richting kindcentra voortzetten.

Meer nieuws & blogs