Nieuws & blog

Kunst op de Kolibrie

Om de ouders bij de thema 'Kunst' te betrekken, kregen alle ouders en kinderen van voorschool de Kolibrie een tas mee vol met knutselspullen en de vraag om daar een kunstwerk mee te maken. Verf, lijm, stiften, papier, veertjes, playmaï, glitters (op speciaal verzoek) en een leeg verf doek. En net als bij een echt kunstwerk, niets is goed of slecht En de resultaten zijn prachtig en verschillend.

Eén van de pedagogisch werkers vertelt: "Vol trots kwamen de kinderen binnen om hun schilderij te laten zien. Sommige kinderen hebben het echt helemaal alleen gedaan en konden in de kring ook goed vertellen dat ze zich zelf en hun vriendje hadden gemaakt. Iemand anders had papa de 'opdracht' gegeven om een kip te maken en dat had papa keurig gedaan.. Zij die dat nog niet konden, helpen wij uiteraard, door ze vragen te stellen waar ze ja of nee op kunnen antwoorden of dingen kunnen aanwijzen."

Meer nieuws & blogs