Nieuws & blog

Maak kennis met Handle with Care Geboortezorg

Wist u dat in ons kindercentrum Uit de Kunst in Vathorst een winkel/adviesbureau van Handle with Care Geboortezorg gehuisvest is? U kunt er allerlei praktische geboorteartikelen en leuke kraamcadeautjes kopen. Daarnaast kunt u er advies en informatie krijgen rond uw zwangerschap en de geboorte van uw kind. De medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u er terecht om uw pasgeboren baby te laten wegen, of voor een babymassage.

Hoofdkantoor

Sinds kort is het hoofdkantoor van Handle with Care Geboortezorg gevestigd in het centraal bureau van de SKA op het Stationsplein in Amersfoort. Ook hier kunt u terecht voor advies en er is een klein, maar leuk assortiment aan kraamcadeautjes te koop.

Wat is Handle with Care

Handle With Care biedt alles op het gebied van geboortezorg. Zij leveren kraamzorg op maat en geven daarnaast opleidingen, trainingen en begeleiding voor ouders en professionals. Deze trainingen vinden onder andere plaats op het centraal bureau van de SKA en op SKA-kindercentrum uit de Kunst.

Kijk voor meer informatie over Handle with Care op hun geheel vernieuwde website: www.hwcgeboortezorg.nl.

Meer nieuws & blogs