Nieuws & blog

Mooi compliment over Harlekijn

Mooi compliment van een ouder van kindercentrum Harlekijn:

'Sinds februari zit onze dochter van 7 maanden bij kindercentrum Harlekijn. Wij zijn ontzettend tevreden over de opvang van onze dochter. Zij is ons enige kind, en als je die dan voor het eerst naar de opvang moet brengen is dat best spannend. Zeker als het een startende locatie is en je niet via mond-tot-mondreclame informatie hebt gehoord.

Maar doordat de meiden die daar werken zo ontzettend lief zijn voor mijn dochter laat ik haar met een gerust hart achter. Ook de communicatie vind ik heel fijn. Toen ze laatst 2 weken ziek was, kwam er een belletje van een medewerker over hoe het ging met onze dochter. Die betrokkenheid waardeer ik als ouder enorm. Er is altijd veel rust op de groep en ze doen ontzettend hun best om rekening te houden met de behoeften van de kinderen.

Daarnaast doen ze zelfs met een baby activiteiten. Ontzettend leuk om daar foto’s van te krijgen en te zien dat ons kindje daarvan geniet. Het is natuurlijk ook niet voor niets een vak, maar ik kom thuis niet eens op het idee om de dingen te doen die onze dochter op Harlekijn doet.

Maar het belangrijkste vind ik dat mijn kind met veel plezier naar de opvang gaat. Ik wilde dit even aangeven omdat ik erg tevreden ben en ik vind dat je dat als organisatie ook mag weten.'

Meer nieuws & blogs