Nieuws & blog

SKA helpt kdv Mama Mia na brand

De grote brand op bedrijventerrein De Hoef heeft ook kinderdagverblijf Mama Mia getroffen. Opvang is daar voorlopig niet mogelijk.  Wij hebben aangeboden dat de kinderen terecht kunnen in onze vestiging op Calveen, zolang als nodig is. De leiding van Mama Mia heeft positief gereageerd op het aanbod, omdat er in de SKA-vestiging (kindercentrum Klein Amersfoort) voldoende ruimte is om alle kinderen van Mama Mia op te vangen.

De ouders kunnen dus na het Pinksterweekend met een gerust hart weer aan het werk. En de kinderen kunnen gewoon weer samenspelen met hun bekende groepsgenootjes,  begeleid door hun vertrouwde medewerkers.

Wij wensen de medewerkers, kinderen en ouders heel veel sterkte, omdat zij hun fijne, vertrouwde plekje kwijt zijn! Hopelijk voelen zij zich snel thuis op hun tijdelijke plek. Wij zijn blij hen te kunnen helpen en heten hen van harte welkom!

Meer nieuws & blogs