Nieuws & blog

Compliment voor het team van Uit de Kunst

Via de mail ontvingen wij een mooi compliment: 'Nu onze jongste zoon Floris naar de basisschool gaat, komt voor ons een einde aan bijna 10 jaar kinderdagverblijf-bezoek; een mijlpaal voor ons als ouders. Naar volle tevredenheid hebben we gebruik gemaakt van jullie diensten.  

Door verhuizing zijn we ruim 4 jaar geleden overgestapt naar kindercentrum Uit de Kunst in Vathorst. We worden nog steeds iedere dag positief verrast door de werkwijze bij Uit de Kunst, geïnspireerd op Reggio Emilia. Wij hebben het idee dat de pedagogisch werkers van Uit de Kunst onze kinderen de afgelopen jaren echt hebben 'gezien' als het gaat om hun talenten en voorkeuren. We ervaren duidelijke kaders en daarbinnen voor kinderen de vrijheid om hun eigen interesses te volgen, zodat ze kunnen groeien en ontdekken wie ze zijn. Daarvoor een groot compliment! 

Wij willen jullie hartelijk danken voor jullie goede zorgen en de ontwikkeling van service die de SKA de afgelopen 10 jaar heeft doorgemaakt. De ouderportaal-app en de mogelijkheid om met gesloten beurs dagen te kunnen ruilen, zullen we gaan missen.'

Meer nieuws & blogs