Nieuws & blog

Is kdv Uit de Kunst de beste van Nederland?

Welke kinderopvang is de beste van Nederland? Op 27 juni 2016 wordt dit bekend. Kinderdagverblijf Uit de Kunst doet een gooi naar de Kinderopvang Awards. 

Deze zijn een initiatief van Tevreden en Opiness.nl. Kinderdagverblijven, bso's en peuterspeelzalen uit heel Nederland doen mee. De jury bestaat uit de eigen ouders. Ze beoordelen de deelnemende locaties op beleid, locatie, medewerkers, informatie en veiligheid. Per provincie wordt er een ‘provinciewinnaar’ geselecteerd, die meedingt naar de Awards. Landelijk is er een Award voor de beste kinderopvang, bso en peuterspeelzaal. 

Het is nog even wachten op de uitslag van de wedstrijd. Ouders kunnen stemmen tot 17 juni as. via een speciaal daarvoor toegestuurde link. Op maandag 27 juni zullen de winnaars van de Kinderopvang Awards bekend gemaakt worden.


 

Meer nieuws & blogs