Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Nieuws & actualiteit / 2016 / 06 / 07 / Verwenservice rond avondvierdaagse Vathorst

Verwenservice rond avondvierdaagse Vathorst

Geplaatst op: 7 juni 2016

Deze week is de Avondvierdaagse  van Vathorst. De kinderen van onze bso's in Vathorst en Hooglanderveen lopen goed voorbereid mee: vooraf worden ze door de bso-medewerkers verwend met voetenbadjes en voor noodgevallen krijgen ze blarenpleisters mee.

En ook de ouders worden verwend: ze kunnen een gezonde, warme maaltijd bestellen bij Puur Amersfoort, die de kinderen op de bso kunnen opeten en op verzoek brengen de bso-medewerkers de kinderen zelfs naar de start. Ouders reageren enthousiast op deze ontzorg-service en maken er dankbaar gebruik van!