Nieuws & blog

Aanbod Scholen in de Kunst onder bso-tijd

Vanwege het succes van afgelopen jaar gaan we ook het komend schooljaar (2016/'17) met Scholen in de Kunst samenwerken. Vanaf vandaag kunnen ouders hun kind inschrijven voor het aanbod van Scholen in de Kunst onder bso-tijd!  

De lessen vinden plaats op de 3 Amersfoortse locaties van Scholen in de Kunst: ICOON (Vathorst), 't Driespan (Hoogland) en het Eemhuis (Centrum). Onze bso-medewerkers brengen de kinderen hier naartoe. Elke bso heeft een vaste ‘Scholen in de Kunst’-dag. Na afloop gaan ze weer mee terug naar de bso of kunnen ze in overleg bij de locatie van Scholen in de Kunst gehaald worden.

Muziek... 

Voor de kinderen van 4 – 7 jaar bieden wij weer De Muziekmakerij (oriëntatielessen muziek) en voor de kinderen van 8 – 12 jaar diverse instrumentale lessen.

...en meer 

Daarnaast kunnen de kinderen kiezen uit een aantal andere cursussen en clubs die die dag op de betreffende 'Scholen in de Kunst'-locatie geboden worden. Scholen in de Kunst biedt onder andere musicalles, techniekclub, meidenmodeclub, tekenles, dans.

Een overzicht van het aanbod vindt u op: www.scholenindekunst/cursusaanbod/bso

Meer nieuws & blogs