Nieuws & blog

Zwemles onder bso-tijd in heel Amersfoort

Vanaf het nieuwe schooljaar 2016/'17 biedt de SKA in álle wijken zwemles onder bso-tijd. Wij doen dit in samenwerking met  de SRO. De belangstelling is zo groot, dat alle SKA-zwemklassen die aan het begin van het nieuwe schooljaar starten al vol zijn.  Voor snelle beslissers zijn er alleen nog een paar plaatsen open in de SKA-zwemklas op de maandagmiddag voor kinderen uit Vathorst/Hooglanderveen.

Belangstelling? Bel of mail ons!

Woont u niet in Vathorst of Hooglanderveen en wilt u uw kind aanmelden voor de combinatie bso/zwemles? Neemt u dan vooral contact met ons op! Wij noteren  uw gegevens en nemen contact met u op, zodra er een nieuwe SKA-zwemklas start in de wijk waar uw kind naar school gaat.

Meer informatie

Bij de zwemlessen gaat het om een cursus voor het diploma A én B in één pakket. De kinderen worden door een pedagogisch werker met de Stint (onze elektrische bakfiets) gebracht. Hij/zij blijft aanwezig bij de zwemles. Kijk voor meer informatie op de pagina Zwemles onder bso-tijd.

Meer nieuws & blogs