Nieuws & blog

Lessen Scholen in de Kunst onder bso-tijd gestart

Deze week zijn de lessen bij Scholen in de Kunst gestart! Onze bso-medewerkers brengen de kinderen met de stint (onze elektrische bakfiets) naar de dichtstbijzijnde locatie van Scholen in de Kunst. Elke bso heeft een vaste ‘Scholen in de Kunst’-dag. 

Muziek en meer 

Voor de kinderen van 4 – 7 jaar bieden wij De Muziekmakerij (oriëntatielessen muziek) en voor de kinderen van 8 – 12 jaar diverse instrumentale lessen. Daarnaast kunnen de kinderen kiezen uit een van de andere cursussen en clubs die die middag op de betreffende 'Scholen in de Kunst'-locatie geboden worden. 

De lessen vinden plaats in ICOON (Vathorst), 't Driespan (Hoogland) en het Eemhuis (Centrum). Kijk voor meer informatie op: www.scholenindekunst.nl/ska.

De Muziekmakerij in het Eemhuis - foto: VoorBeeldig Fotografie

Pianoles in het Eemhuis - foto: VoorBeeldig Fotografie

Tekenclub in 't Driespan, Hoogland - foto: Hans Niezen video fotografie 

Meer nieuws & blogs