Nieuws & blog

Nieuw kindercentrum in Bergkwartier

Goed nieuws: per 9 januari 2017 openen we de deuren van een nieuw kindercentrum. Hierin huisvesten we naast het huidige kinderdagverblijf Catootje de nieuwe peuterwerkplaats Karlijn en de nieuwe bso JanJans. Op bso JanJans vangen we kinderen op van basisscholen de Bolster, School op de Berg en Joost van den Vondel.

Kinderdagverblijf Catootje is gevestigd in het monumentale souterrain van de Sint Ansfriduskerk, onder de kerkzaal. De nieuwe peuterwerkplaats Karlijn en de nieuwe bso hebben een mooie plaats gekregen in de voormalige pastorie naast de kerk. De verbouwing van de nieuwe locatie nadert zijn einde.... nog 2 weken hard werken en inrichten en dan is iedereen welkom!
Kijk voor meer informatie op de eigen vestigingspagina’s van:

Meer nieuws & blogs