Nieuws & blog

Nieuw! Bso op Villa Blanca

Goed nieuws! Vanaf 1 maart 2017 bieden we ook buitenschoolse opvang aan op Villa Blanca in Leusden. De verbouwing voor de twee grote bso-ruimtes is al van start. Natuurlijk wordt er ook een mooie, uitgebreide ontdektuin gemaakt, die past bij de leeftijd van de kinderen. In eerste instantie bieden we bso aan kinderen op de scholen in de buurt van de Biezenkamp, zoals basisscholen KLA4 en De Bongerd (in het MFC Atria) en De Rossenberg, De Brink en De Kleine Beer (in het MFC Atlas). We hebben zeker de ambitie om ook buiten de directe straal kinderen op te halen van de scholen. Zoekt u buitenschoolse opvang in Leusden? Laat het ons weten! Ook als uw kind niet op één van bovenstaande scholen zit, kijken we graag naar wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u uw kind aanmelden of informatie over de mogelijkheden?
Bel 033 – 470 13 03 of mail klanten@ska.nl 

Meer nieuws & blogs