Nieuws & blog

Bso-thema Laat je zien!

Kan jij voetballen als Messi? Sta je altijd voor iemand klaar? Of ben jij altijd in de natuur te vinden? Ben je een ster in rekensommen maken? Of schilder je net zo mooi als Picasso? Iedereen heeft een talent! We zijn niet allemaal hetzelfde. Gelukkig maar, anders zou het heel saai zijn. Wees trots op jezelf, je mag zijn wie je bent!  Wat wil jij van jezelf laten zien? In het thema ‘Laat je zien’ kunnen kinderen zichzelf laten zien of juist ontdekken wie zij zijn en waar zij goed in zijn. Vanaf de voorjaarsvakantie (27 februari - 3 maart) t/m 21 april besteden we extra aandacht aan dit onderwerp.  

Is uw kind erbij in de voorjaarsvakantie?
Bent u (nog) geen klant van ons, maar wilt u uw kind toch een of meer dagen mee laten doen aan ons leuke vakantieprogramma? Dan is onze incidentele opvang iets voor u! U kunt bij ons ook een vakantiepakket afnemen, zodat u in alle vakanties verzekerd bent van opvang.

Bent u klant van de SKA en heeft u een schoolwekenpakket? Ook dan kunt u uw kind toch aanmelden voor opvang in de vakantie. Dit kan via Mijn SKA. 

Meer informatie of u kind(eren) aanmelden? Bel 033 - 470 13 03 of mail naar info@ska.nl.

Meer nieuws & blogs