Nieuws & blog

Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang kdv KrisKras vernieuwd

Op 23 februari jl. is Jetske van den Bijtel van Groen Cement langs geweest bij kinderdagverblijf Kris Kras in Amersfoort voor een hercertificering van het kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang. Jetske van den Bijtel: “Ze hebben het zegel welverdiend gekregen. Het was er prima en ze hadden adviezen van de vorige keer uitgewerkt.”

Het kwaliteitsmerk wordt door Stichting Groen Cement uitgereikt aan kinderopvanglocaties die zich structureel inzetten om natuurbeleving en ´groen´ buitenspelen een stevige plek te geven in de kinderopvang. 

Kinderdagverblijf KrisKras ligt in de wijk Leusderkwartier, vlakbij de bekende winkelstraat Leusderweg. Het vroegere schoolgebouw staat midden in een woonwijk en heeft een warme, knusse uitstraling. Kinderdagverblijf KrisKras heeft een enorme ontdektuin waar de kinderen heerlijk struinen. Voor de baby's is er een rustige plek met veel gras en schaduw. De dreumesen en peuters fietsen rondjes op het fietsparcours, verstoppen zich in de wilgenhut of vermaken zich in de zandbak of op de ontdekmuur. Ook helpen ze met het verbouwen en oogsten van onze eigen groente en fruit.

Meer nieuws & blogs