Nieuws & blog

Buik- & Babybeurs in Ska-kindercentrum de Bengelenberg

Op zaterdag 8 april 2017 van 11.00-16.00 uur organiseert Marina@Work in samenwerking met Ska Kinderopvang de Buik- & Babybeurs. De beurs vindt dit jaar plaats in Ska-kindercentrum de Bengelenberg in het prachtige Eemklooster. Dit monumentale pand is heel bijzonder en ook het omliggende terrein is schitterend!

Van kraamzorg, mamalingerie, babygebarentaal, baby-homeopathie en babyfotograaf tot aan vakantie met je baby en babymuziek: alles komt aan bod op deze beurs! Naast een kraampjesmarkt zijn er deze dag ook diverse workshops, lezingen en demonstraties. En natuurlijk is Ska Kinderopvang zelf ook aanwezig, met leuke activiteiten voor de meegekomen kinderen.

Even behoefte aan een pauze? Dan kun je bij de foodtrucks genieten van heerlijke koffie, broodjes en soep!

Verdere informatie:

Zaterdag 8 april 2017

11.00-16.00 uur
Ska-kindercentrum de Bengelenberg
Daam Fockemalaan 22,
3818 KG Amersfoort

Meer nieuws & blogs