Nieuws & blog

Nieuwe naam en huisstijl!

We bieden kinderopvang binnen heel Amersfoort en Leusden, en ook in Nijkerk zijn we actief. We staan voor goede kinderopvang en dat willen we laten zien en horen. Dit jaar bestaan we 25 jaar en dat vieren we o.a.met een nieuwe naam en huisstijl. Met behoud van het goede geven we een eigentijdser gezicht aan onze naam en huisstijl. Met trots presenteren we onze nieuwe naam en huisstijl.

Nieuwe naam

  • Onze nieuwe naam is: Ska Kinderopvang. Kort en krachtig: wie we zijn – ‘Ska’ – en wat we bieden - ‘kinderopvang’! 
  • De woorden ‘stichting’ en ‘Amersfoort’, en ook het lidwoord 'de' laten we voortaan weg en we gaan ‘Ska’ als woord uitspreken, dus niet als S.K.A. waardoor het meer een echte naam wordt dan een afkorting.

Pay off

Onze nieuwe slogan is: ‘Eigen wijze kids’. Hiermee willen we uitstralen dat we:

  • het leuk vinden als ‘onze’ kinderen lekker eigenwijs zijn
  • we dat zelf ook zijn – we hebben een duidelijke visie op kinderopvang en willen dingen op onze eigen manier doen
  • vinden dat iedereen op zijn eigen manier ‘wijs’ is.

Invoering

Op heel veel plaatsen gebruiken we onze naam, het logo en de huisstijl. Er moet dus ook veel aangepast worden. Dat doen we niet allemaal tegelijk. We groeien langzaam van het oude naar het nieuwe. De komende tijd zullen we stap voor stap onze middelen en uitingen aanpassen. 

Heeft u vragen over het gebruik van ons logo? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie.

Meer nieuws & blogs