Nieuws & blog

Druk bezochte ouderavond op kindercentrum Uit de Kunst

Ouders en medewerkers van kindercentrum Uit de Kunst in Vathorst kijken terug op een zeer geslaagde ouderavond.  De avond werd georganiseerd door de oudercommissie in samenwerking met de medewerkers. Ruim 50 ouders en medewerkers kwamen op de avond af.

Wilma Paulij, gepromoveerd op de breinontwikkeling bij kinderen, gaf een interessante presentatie over dit onderwerp. De vraag die centraal stond in de presentatie was of je van gestresste ouders domme kinderen krijgt. 

Na deze bespreking was er voor ouders de mogelijkheid om aan de medewerkers vragen te stellen over Reggio Emilia en social media. 

Meer weten?

Kindercentrum Uit de Kunst bestaat uit kinderdagverblijf Uit de Kunst, peuterwerkplaats Uit de Kunst en bso Paal 8. De medewerkers laten zich inspireren door de pedagogische visie van Reggio Emilia. Lees er meer over op de eigen vestigingspagina van kinderdagverblijf Uit de Kunst. Meer weten over kindercentrum Uit de Kunst en hun bijzondere werkwijze, of over de prestentatie van Wilma Paulij? Neem contact op!

Meer nieuws & blogs