Nieuws & blog

Lente bij Ska Kinderopvang!

De lente is begonnen. In alle seizoen spelen de kinderen als het ook maar even kan elke dag buiten. Maar in de eerste lentezon is het natuurlijk éxtra genieten! Een impressie:

Bij bso 't Zonnetje en bso Buitengewoon (Hooglanderveen) picknickten ze buiten met een lekkere fruitsalade! De kinderen en medewerkers van bso de Club van Zeven lieten zich zien in park Schothorst

Ook bij kinderdagverblijf Harlekijn (Randenbroek) genoten ze met volle teugen van het eerste lentezonnetje! Lekker spelen en daarna een fris en gezond tussendoortje. Op kinderdagverblijf Binnenstebuiten gaf een ouder een appelboompje cadeau voor in de ontdektuin! Eén van de kinderen wilde wel even een handje helpen bij het planten.

De kinderen van bso de Domino (Liendert-Rustenburg) brachten van de week een bezoek aan het tuincentrum om zaadjes te kopen die geplant kunnen worden op de bso! Én natuurlijk om even te kijken bij de visjes, vogeltjes, muizen en cavia's.

De kinderen van bso Kick zijn echte mazzelaars: hun locatie is op het terrein van voetbalvereniging Hoogland. De jassen konden uit bij het spel Ren je rot! (Klik op de foto's om ze te vergroten en door te bladeren.)

Begin van de lente - 2017

 

Meer nieuws & blogs