Nieuws & blog

Bso-thema meivakantie: Feest!

Een koningsbal, het verkleedzakspel, gezonde feesttaartjes maken, dansworkshops, een gezellige picknickparty, graffitiworkshop op de tienergroepen en nog veel meer creatieve, culinaire, sportieve en uitdagende activiteiten!  We hebben weer een leuk en afwisselend vakantieprogramma samengesteld. Met als thema: Feest!

Is uw kind erbij?!

Is uw kind erbij in de meivakantie? Bent u (nog) geen klant van Ska Kinderopvang, maar wilt u uw kind toch een of meer dagen mee laten doen aan het leuke vakantieprogramma? Dan is de incidentele opvang van Ska Kinderopvang iets voor u! U kunt bij ons ook een vakantiepakket afnemen, zodat u in alle vakanties verzekerd bent van opvang. Alle vakantiedagen staan bol van de spetterende activiteiten. De kinderen kiezen zelf waaraan ze meedoen en natuurlijk is er genoeg tijd voor ontspanning.

In de week van 24 april hebben we een Ska-breed programma. Benieuwd naar het programma van dag tot dag? Bekijk het hier: www.ska.nl/feest

Met dank aan Nelleke Kaldeway voor de illustratie!

Meer nieuws & blogs