Nieuws & blog

Beschuit met muisjes voor het baby-olifantje

Heel Amersfoort leefde mee met de geboorte van het babyolifantje in Dierenpark Amersfoort. Ook wij van Ska Kinderopvang. De peuters van voorschool de Stampertjes in Hoogland knutselden zelfs een mooie felicitatie. Afgelopen vrijdag gingen pedagogisch werker Marjo samen met een paar kinderen en hun ouders op kraambezoek! 

De ontvangst was enorm hartelijk. Na de overhandiging van de felicitatie aan de verzorgers - een feestelijk fotomoment - mocht het groepje de dierentuin in. Dat was niet aan dovemansoren gezegd. Natuurlijk werd eerst de kleine Yunha uitgebreid bewonderd en daarna volgden Marjo en de peuters de avontuurlijke route langs de rest van de dieren. (Klik op de foto's om ze te vergroten en door te bladeren.)

Op kraambezoek bij Yunha

Meer nieuws & blogs