Nieuws & blog

Is uw kind erbij deze zomervakantie?!

De komende zomervakantie staat op al onze bso’s in het teken van het thema ‘Natuurlijk!’. De bso-medewerkers hebben weer een super avontuurlijk en afwisselend programma voorbereid. Op www.ska.nl/natuurlijk vindt u het activiteitenprogramma van dag tot dag.

Is uw kind erbij in de zomervakantie?

Om de kosten hoeft u het niet te laten. Ook bij (incidentele) opvang in de vakantie kunt u in aanmerking komen voor de kinderopvangtoeslag.

Voor klanten en niet-klanten!

Bent u (nog) geen klant van Ska Kinderopvang, maar wilt u uw kind toch een of meer dagen mee laten doen aan het leuke vakantieprogramma? Dan is onze incidentele opvang iets voor u! U kunt bij ons ook een vakantiepakket afnemen, zodat u in alle vakanties verzekerd bent van opvang. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aandacht voor natuurbeleving bij Ska 

Bij Ska Kinderopvang hebben we veel aandacht voor natuurbeleving. We hebben er zelfs een aparte (mini-)website aan gewijd: www.ska.nl/ontdektuinen. Kinderen die veel buiten zijn in een groene omgeving ontwikkelen zich beter en kunnen zich beter concentreren. Het is goed voor hun gezondheid en - het allerbelangrijkste - het geeft ze enorm veel plezier.

Meer nieuws & blogs