Nieuws & blog

Gezocht: coördinator ABC Kruiskamp-Koppel

Ben jij de proactieve netwerker die alle partijen in de wijk met elkaar verbindt (kinderen, ouders, professionals; scholen, kinderopvang en buurt)?

Wil jij deel uitmaken van een ambitieuze ABC-stuurgroep met veel nieuwe ideeën?  Ben jij de gedreven ABC-coördinator die ABC Kruiskamp-Koppel helpt groeien? ABC Kruiskamp-Koppel hoort graag jouw verhaal!

Kijk op www.abcschoolkruiskampkoppel.nl voor meer informatie!

Wat is ABC?

Ska Kinderopvang is bestuurslid van ABC Amersfoort (Amersfoortse Brede Combinatieschool) en kernpartner van de ABC-scholen in de diverse wijken. Binnen het ABC werken partners uit onderwijs, kinderopvang en welzijn samen aan het bevorderen van de ontwikkelingskansen voor alle Amersfoortse kinderen.

Zij combineren hun krachten om met een wijkgericht aanbod te komen voor kinderen en hun ouders. Samen werken ze aan doorlopende leerlijnen, gezamenlijke activiteiten, pedagogische afstemming en goede overdracht en begeleiding van kinderen.

Kijk voor meer informatie op www.ska.nl/samenopdewereld/abc.

Meer nieuws & blogs