Nieuws & blog

Alternatieve opvang geregeld na brand Mammoet

Zondagmiddag 18 juni 2017 heeft er een brand gewoed op het dak van kindercentrum de Mammoet. Gelukkig was het geen grote brand, maar er is wel veel roet en rookschade. Dat betekent dat de kinderen de komende week helaas niet op de Mammoet terecht kunnen. Gelukkig hebben we alternatieve opvang kunnen regelen op Ska-locaties in de buurt. De kinderen worden in hun eigen groep, door hun eigen, vertrouwde medewerkers opgevangen.

Foto: De Stad Amersfoort

Kindercentrum bestaat uit kinderdagverblijf de Mammoet (voor kinderen van 0 – 4 jaar), peuterwerkplaats de Melodie (voor kinderen van 2 – 4 jaar) en bso de Jungle (voor kinderen in de basisschoolleeftijd).

De kinderen van kinderdagverblijf de Mammoet worden allemaal opgevangen in kinderdagverblijf Klein Amersfoort in Calveen. Twee groepen van peuterwerkplaats de Melodie krijgen tijdelijk onderdak in de dependance van bso de Jungle en een derde groep kan opgevangen worden op kindercentrum de Jonkvrouw in Kattenbroek. De achtplusgroep van bso de Jungle kan terecht op bso Lange Jan in Nieuwland en de andere kinderen van bso de Jungle in wijkcentrum het Middelpunt, vlak achter de Mammoet.

Het merendeel van de ouders die maandag opvang afnemen, hebben we vandaag telefonisch weten te bereiken. Vanwege het weekend en het mooie weer is dat echter niet in alle gevallen gelukt. Daarom zijn de ouders ook via de mail geïnformeerd.

Meer nieuws & blogs