Nieuws & blog

Proef Ska

In de maand mei organiseerden wij drie leerzame, actieve en vooral smaakvolle avonden over voeding voor onze ouders. ‘Vitaal en duurzaam' is het jaarthema voor 2017/'18 van Ska Kinderopvang en ons nieuwe, gezonde voedingsbeleid stond deze avonden centraal. Claudia Zinnemers en Miranda Bron, twee voedingsdeskundigen van Ska Kinderopvang, gaven een workshop over voeding, over wat kinderen nodig hebben, en over welke feiten en fabels er over voeding zijn.

Proef en beleef

Het waren vooral belevingsavonden waar ouders inspiratie kregen over wat er allemaal mogelijk is op hte gebied van gezonde voeding. Miranda en Claudia gaven veel informatie, maar ook hele praktische tips om gezond eten leuk te maken. Deze demonstreerden ze ter plekke en er mocht geproefd worden!

Proef Ska

Meer nieuws & blogs