Nieuws & blog

Workshop Dunstan Babytaal in Vathorst groot succes!

Voor (aanstaande) ouders en voor kinderen organiseren wij in Vathorst een serie evenementen, workshops en lezingen. Klanten en niet-klanten zijn van harte welkom.

Afgelopen zaterdag beet Hemminess het spits af met de introductieworkshop Dunstan Babytaal in kindercentrum de Zilverberg in de wijk Vathorst.

In totaal namen 7 zwangere stellen en 2 net-mama`s deel aan de workshop. Na afloop kregen we ontzettend leuke reacties van de deelnemers. De leukste was misschien nog wel van een (bijna-)-vader die zei: "Ik 'moest' mee, maar wat vond ik het leuk en leerzaam, zeg!"

Meer Vathorst presenteert...

Kinderkledingbeurs 
Zaterdag 30 september organiseren wij een kinderkledingbeurs in kindercentrum de Zilverberg. Interesse in een tafel of kraam? Reserveer deze dan snel, want onze ervaring is dat de belangstelling groot is! Dit kan via Ska Vathorst presenteert.

Meer nieuws