Nieuws & blog

Ska Kinderopvang en Scholen in de Kunst tekenen voor samenwerking

Louise Joosten, directeur Ska Kinderopvang en Niels Veenhuijzen, directeur Scholen in de Kunst, tekenden vanochtend voor een  structurele en langdurige samenwerking. Bij Ska Kinderopvang in Amersfoort kunnen kinderen al enkele jaren het aanbod van Scholen in de Kunst onder bso-tijd volgen. Dit is zo’n succes dat de samenwerking nu formeel bezegeld is. 

Nu ook in Leusden

Nieuw is dat vanaf dit schooljaar ook kinderen van de buitenschoolse opvang van Ska Leusden (bso Villa Blanca) muziek- en andere lessen en workshops bij Scholen in de Kunst kunnen volgen. Bso Villa Blanca en de Leusdense 'Scholen in de Kunst'-locatie liggen op maar een paar minuten lopen van elkaar. De bso-medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen veilig gehaald en gebracht worden.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over ons aanbod van Scholen in de Kunst onder bso-tijd op www.ska.nl/sidk

Meer nieuws & blogs