Nieuws & blog

Scholen in de Kunst onder bso-tijd - aanmelden kan nog tot 15 september!

Kinderen die een bso van Ska Kinderopvang bezoeken, kunnen onder bso-tijd lessen volgen bij Scholen in de Kunst. Het nieuwe seizoen start 4 september, maar aanmelden kan nog tot 15 september!

Verspreid over Amersfoort en nu ook in Leusden!

De lessen vinden plaats op drie locaties verspreid over Amersfoort: het Eemhuis (centrum), bso Elmo (Vathorst) en 't Driespan (Hoogland) plus de ‘Scholen in de Kunst’-locatie in Leusden. Bso-medewerkers brengen de kinderen hier naartoe. Elke bso heeft een vaste 'Scholen in de Kunst’-dag. In Leusden kunnen de bso-kinderen zelfs op 3 dagen per week gebruik maken van het aanbod van Scholen in de Kunst. In Leusden biedt Ska buitenschoolse opvang in bso Villa Blanca aan de Biezenkamp.

Meer informatie 

Kijk op www.ska.nl/sidk  voor het complete aanbod en alle informatie.

Meer nieuws & blogs