Nieuws & blog

Ska opent nieuwe locatie in Amersfoort-Zuid

Op 23 oktober 2017 (direct na de herfstvakantie) opent Ska Kinderopvang in het Leusderkwartier een kleinschalig kindercentrum: Kaatje. Kindercentrum Kaatje bestaat uit een kinderdagverblijf van één groep en een peuterwerkplaats (onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl').

Kindercentrum Kaatje wordt gehuisvest in de voormalige peuterspeelzaal Pippeloentje, aan de Robert Kochstraat in het Leusderkwartier (vlakbij de Fonteinkerk).  Het mooie, oude gebouw heeft grote ramen, waardoor er veel licht naar binnen komt. Er heerst binnen een warme, rustige sfeer. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie of om uw kind aan te melden contact met ons op. U kunt uw kind ook geheel vrijblijvend aanmelden. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te bespreken.

Meer nieuws & blogs