Nieuws & blog

Blotevoetenpad bij kindercentrum Villa Blanca

Bij Villa Blanca in Leusden hebben ze aan het begin van deze week - toen het nog heerlijk zonnig en warm was - het eerste, echte blotevoetenpad van Ska Kinderopvang geopend. Er valt nu dus nóg meer te genieten en te ontdekken in de ontdektuin van het kindercentrum!

Natuur beleven op je blote voeten

Lopen op blote voeten is goed voor de voetspieren en prikkelt de zintuigen. Het is ook een andere manier om de natuur heel bewust te beleven en het is natuurlijk vooral heel grappig.

Ieder kind op z'n eigen wijze

De kinderen waren super enthousiast en de meesten trokken gelijk hun schoenen uit om alles optimaal te beleven. Anderen waren wat voorzichtig en begonnen eerst maar eens met hun schoenen of sokken aan. En ook met de handen valt er heel wat te ontdekken. Ieder kind genoot op zijn eigen manier!

Kindercentrum Villa Blanca bestaat uit een kinderdagverblijf, een peuterwerkplaats (peuterspeelzaal 'nieuwe stijl') en een bso. 

Meer nieuws & blogs