Nieuws & blog

Ska Vathorst presenteert Kinderkledingbeurs

Op zoek naar leuke, betaalbare kleren voor je kind? Kom dan 30 september aanstaande naar kindercentrum Elmo in de Brink.  Ska Vathorst organiseert daar een gezellige kinderkledingbeurs voor alle ouders in Vathorst en wijde omstreken! Maar liefst  25 particuliere deelnemers verkopen er eigentijdse tweedehands kleding in alle kindermaten, schoenen en accessoires.

Wij zetten de deuren naar de groepsruimtes van het kindercentrum open, dus neem gerust je kinderen mee. Voor een kop koffie of thee kun je terecht in het aangrenzende café in de Brink. 

Wanneer: 30 september van 11:00 - 16:00 uur 
Waar: kindercentrum de Zilverberg, Zilverberg 1, Vathorst (in de Brink)

Ska Vathorst presenteert

Ska Kinderopvang organiseert in Vathorst regelmatig evenementen, workshops, lezingen, voor (aanstaande) ouders en voor kinderen. Klanten en niet-klanten zijn van harte welkom. Kijk ook op www.ska.nl/skavathorstpresenteert.

Meer nieuws & blogs