Nieuws & blog

De Bengelenberg viert afscheidsfeest

Vorige week vierden kinderen, ouders en medewerkers van kindercentrum de Bengelenberg een bijzonder feestje. Samen sloten ze een periode af. Het kindercentrum is gevestigd in het Eemklooster en bestaat uit een kinderdagverblijf, een peuterwerkplaats en een bso. Het kinderdagverblijf en de peuterwerkplaats houden op te bestaan, omdat de verhuurder de ruimtes een andere bestemming geeft. Bso de Boshut heeft binnen het Eemklooster een andere ruimte gekregen.

Nieuwe plek

Gelukkig hebben alle kinderen en de medewerkers van het kinderdagverblijf en de peuterwerkplaats een fijne, nieuwe plek gevonden. Veel ouders kiezen voor opvang in kdv de Bergkei of het nieuwe kindercentrum Kaatje

Betrokken ouders

Karen Taal, coördinator van kdv de Bengelenberg geniet nog na van het afscheidsfeest: "Er was een enorme opkomst aan ouders, en opa's en oma's. Ik ben zo blij met onze betrokken ouders! 

Hulp van de grote kinderen

De kinderen van de Boshut hielpen geweldig mee deze middag. Ze hebben de hele middag met pedagogisch werker René worstjes en marshmallows gebarbecued voor de kleinsten, andere kinderen geschminkt en geholpen bij de spelletjes op het plein. Hoe fantastisch is deze samenwerking?!"

Wegens het 25-jarig bestaan van Ska Kinderopvang stond het feest in het teken van het thema Indianen. 

Impressie afscheidsfeest Bengelenberg

Meer nieuws & blogs