Nieuws & blog

Ska bestaat 25 jaar!

Ska Kinderopvang bestaat 25 jaar en vieren we een jaar lang!

Met een feestjes-estafette op de kinderdagverblijven, peuterwerkplaatsen en voorscholen, een spetterende activiteitendag voor de bso-kinderen, interessante, interactieve avonden voor de ouders en een feestavond voor de medewerkers. 

Indianenfeestjes op de kinderdagverblijven, peuterwerkplaatsen en voorscholen 

Een jaar lang staan telkens op een aantal kinderdagverblijven en peuterwerkplaatsen/voorscholen (peuterspeelzalen ‘nieuwe stijl’) de activiteiten in het teken van indianen. Drie themakisten vol leuke materialen verhuizen van locatie naar locatie. Het thema wordt steeds afgesloten met een gezellig indianenfeestje voor kinderen, ouders en medewerkers. Inmiddels hebben de eerste locaties het spits afgebeten en is het stokje alweer doorgegeven aan de volgende locaties. 

Revival of the best op de buitenschoolse opvang

De eerste zaterdag van de herfstvakantie organiseren we een groot feest voor alle bso-kinderen (en hun ouders). Onder het motto ‘Revival of the best’ komen alle knallers van de afgelopen jaren terug, zoals een fotoshoot, een skate-workshop, een gps-tocht en een graffiti-workshop. 

Avond voor ouders met Steven Pont 

Voor de ouders organiseren we half november een interactieve avond met Steven Pont, bekend van onder andere het tv-programma ‘Het geheime leven van 4-jarigen’. Op deze avond introduceren we ons vernieuwde Pedagogisch Beleid. In 2018 organiseren we nog een aantal workshopavonden voor ouders. Voor de medewerkers staat er in januari 2018 een speciale feestavond op het programma.

Ska Kinderopvang, Eigen Wijze Kids

Ska staat voor kwalitatief hoogstaande kinderopvang. Wij bieden al jaren opvang in heel Amersfoort en sinds kortere tijd ook in Leusden en Nijkerk. Deze uitbreiding van het werkgebied en het 25-jarig bestaan vormden begin dit jaar de aanleiding om te kiezen voor een nieuwe naam: Ska Kinderopvang, met als pay off ‘Eigen Wijze Kids’. 

Meer nieuws & blogs