Nieuws & blog

Bso viert 25 jaar Ska met super geslaagd feest!

Ska Kinderopvang bestaat 25 jaar en dat vieren we een jaar lang! Afgelopen zaterdag was het méér dan geslaagde feest voor alle bso-kinderen en hun ouders. Het plezier spatte eraf!

Revival of the best op de buitenschoolse opvang

Onder het motto ‘Revival of the best’ kwamen allerlei succesvolle workshops uit de activiteitenprogramma’s van de afgelopen jaren terug, zoals de Duurzame Ontdekbus, yoga, een gps-tocht, dans,  djembé, een fotoshoot, de ‘gezonde shake’-fiets en een graffiti-workshop.

Ouders en kinderen samen

Heel speciaal was, dat de kinderen er nu samen met hun ouders van konden genieten. Dat deden ze volop! En er was nog veel meer te beleven; de kinderen konden zich laten schminken en hun haren mooi laten vlechten, de stoere meiden en jongens leefden zich uit op een enorme stormbaan en voor iedereen was er drinken met wat lekkers en een heerlijke pannenkoek. 

Bedankt!

Wij willen onderstaande bedrijven en organisaties hartelijk danken voor hun bijdrage. Mede door jullie werd het een onvergetelijk feest!

(klik op de foto's om ze te vergroten en door te bladeren)

Foto's Revival of the Best

Meer nieuws & blogs