Nieuws & blog

Terugblik op geslaagde herfstvakantie 2017

Het zit er helaas weer op, de herfstvakantie... Wat was het weer leuk en gezellig op onze bso's! Het thema was 'Samen op de Wereld', met het accent op 'goed zijn voor dieren' en 'duurzaam'. Er stonden weer veel uitstapjes, workshops en clinics op het programma.

De kinderen bezochten de Paardenkamp in Soest en stadsboerderij de Vosheuvel, ze knutselden vogelhuisjes, dierenmaskers en hun eigen dierenmemoryspel. Ze bouwden insectenhotels, organiseerden een High Tea, deden een dierenquiz, gingen op zoek naar kriebelbeestjes en volgden een sportclinic (gegeven door Sportivate).

Naast al deze georganiseerde activiteiten was er natuurlijk alle ruimte voor spontane invallen en om heerlijk samen 'vrij' te spelen!

Fotoalbum herfstvakantie 2017

Meer nieuws & blogs