Nieuws & blog

Kerstvakantie op de bso!

De bso is een leefgemeenschap waar kinderen zich welkom voelen, zichzelf kunnen zijn en zich verantwoordelijk voelen voor elkaar, de groep en hun omgeving. De kinderen ervaren dat zij niet alleen, maar Samen op de Wereld zijn!

In de komende kerstvakantie besteden we hier bij Ska Kinderopvang speciale aandacht aan. We gaan onder andere samen gezellig Oud & Nieuw vieren, andere culturen ontdekken en mensen in onze omgeving blij maken. Kijk voor het programma van dag tot dag op www.ska.nl/bsothemasamenopdewereld.

Ook voor niet-klanten

Ben je (nog) geen klant van Ska Kinderopvang, maar wil je je kind toch een of meer dagen mee laten doen aan het leuke vakantieprogramma? Dan is onze incidentele opvang iets voor jou. Je kunt bij Ska Kinderopvang ook een totaalpakket of een vakantiepakket afnemen, zodat je in alle vakanties verzekerd bent van opvang. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer nieuws & blogs