Bel onze klantenservice: 033 - 470 13 03 Inloggen op Mijn Ska
 
033 - 470 13 03 Menu
 
U bent hier: Home / Nieuws & actualiteit / 2017 / 12 / 06 / Kinderen van het Baken lopen prachtig bedrag bij elkaar voor KiKa

Kinderen van het Baken lopen prachtig bedrag bij elkaar voor KiKa

Geplaatst op: 6 december 2017

Onlangs heeft kindercentrum het Baken in Nijkerk zich ingezet voor het goede doel KiKa (lees het hier!) Het prentenboek ‘Daar wonen 1000 dromenmakertjes’ stond daarbij centraal.

Achtstegroepers van de basisschool lazen voor uit het boek en ouders en grootouders konden het boek kopen. Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar KiKa. De medewerkers organiseerden daarnaast tijdens de Kika-week nog allerlei activiteiten.

Het hoogtepunt was de sponsorloop waarbij de kinderen van de bso, de voorschool en het kinderdagverblijf zoveel mogelijk rondjes om het Baken renden. Dat hebben ze geweldig goed gedaan. Alle kinderen waren enthousiast en gedreven. Vooral de kinderen van de bso waren enorm trots op zichzelf, en terecht.

We hebben een mooie bijdrage mogen leveren aan KiKa. De kinderen renden samen maar liefst een totaalbedrag van €362,30 bij elkaar! Het was een groot succes.