Nieuws & blog

Bso-kinderen Ska schaatsen voor Water

[update]  Deze week is de opbrengst bekend geworden: de kinderen schaatsten maar liefst € 3564,24 bij elkaar!

[Bericht van eind november] Het wordt al traditie; ook dit jaar deed een grote groep achtplussers van onze bso's mee aan de actie Schaatsen voor Water van Plan Nederland. Ze hebben de afgelopen weken zo veel mogelijk sponsors gezocht. Eén van de kinderen had er zelfs zó veel dat zijn officiële sponsorformulieren opraakten en hij door moest gaan op een - prachtig - zelfgemaakt formulier. Saskia, pedagogisch werker, doet verslag:

'Terwijl het buiten helaas regent, schaatsen er op de ijsbaan in Amsterdam bso-kinderen van Ska Kinderopvang voor schoon drinkwater voor kinderen in Malawi! Het was ondanks de regen een feestje voor iedereen. De kinderen deden hun best en bleven maar rondjes schaatsen. Dat ze nat werden, maakte ze niet uit. Na een klein uurtje was iedereen uitgeschaatst en konden de natte kleren uit en droge kleren die meegenomen waren aan. In de bus naar huis kletsen de kinderen voldaan na over hun nieuwe avonturen.'

Meer nieuws & blogs