Nieuws & blog

Ska en AKV openen sport-bso in Soesterkwartier

In samenwerking met de Amersfoortse Korfbalvereniging Soesterkwartier (AKV) en Sportivate starten wij de eerste sport-bso in het Soesterkwartier.

Beweeg en ontwikkel met plezier!

Beweeg en ontwikkel met plezier! Dat is wat Ska Kinderopvang gaat bieden bij de nieuwe sport-bso in de Rivierenbuurt in het Soesterkwartier. De naam is: 'sport-bso Soesterkwartier'. Een sportieve buitenschoolse opvang is een verrijking voor het kind. Want sporten is leuk, leerzaam en stimuleert de ontwikkeling. Met sport wordt samenwerking gestimuleerd en het samen komen tot oplossingen. Met de start van deze sport-bso biedt Ska Kinderopvang kinderen de mogelijkheid om laagdrempelig en met veel plezier te ontdekken waar hun talenten op sport- en beweeggebied liggen, samen met leeftijdsgenoten.

Sport en ontspanning

Dit doet Ska Kinderopvang niet alleen. Samenwerkingspartner Sportivate verzorgt de sport- en spelactiviteiten voor de kids.

Madeleine Suiker, regiomanager bij Ska Kinderopvang, vertelt enthousiast: “Als je op het terrein van de korfbalvereniging mag sporten, mag je deze mooie sport natuurlijk ook leren spelen. En uiteraard kunnen de kids naast korfbal ook verschillende andere sporten ontdekken. Je sport niet de hele middag verplicht, hoor; ontspannen doe je uiteraard ook. Dat kan bijvoorbeeld in de sportkantine van de AKV. De kids kunnen daar heerlijk chillen op zitzakken. Ondanks het ruime activiteitenprogramma, betaal je niet meer dan het standaard uurtarief van Ska Kinderopvang. Dat is het mooie van deze samenwerking.”

Erwin Geurts, Voorzitter jeugd AKV Soesterkwartier: “Door de samenwerking met Ska Kinderopvang kunnen wij gezamenlijk meer jeugd laten bewegen en natuurlijk onze mooie korfbalsport laten beleven”

Aanmelden of meer informatie

Je kind(eren) aanmelden voor de sport-bso? Ga naar www.ska.nl/sport-bso-soesterkwartier. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer nieuws & blogs