Feestelijke heropening kindcentrum ’t Vliet

Feest! Ska organiseert een Minifestival op 9 november van 16.00 tot 18.00 uur om de heropening van kindcentrum ’t Vliet te vieren. Patrick Kiel, wethouder van Leusden, zal de locatie officieel openen. Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen op onze vernieuwde locatie.   

Drie jaar geleden nam Ska het failliet verklaarde kinderdagverblijf op ‘t Vliet over. In de tussentijd heeft de locatie een volledige make-over in Ska-stijl gekregen. Rinie Peters, regiomanager bij Ska, vertelt: “De afgelopen drie jaar hebben we hard gewerkt aan de opbouw van het kindcentrum. Wij zijn supertrots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om het iedereen te laten zien!”

Minifestival

Tijdens het Minifestival is er voor jong en oud van alles te beleven op kindcentrum ’t Vliet. Alle kinderen kunnen hun pop of knuffel meenemen; de poppendokter komt op bezoek! Ook kunnen de kinderen lekker meedansen bij de dansworkshops. Alle geleerde danspasjes komen goed van pas in de kinderdisco. Tenslotte kunnen de kinderen gave proefjes doen bij de techniekworkshops en de natuur komen ontdekken in onze ontdektuin.
 
Voor alle ouders staan er interessante workshops babytaal en gezonde voeding op het programma. Tussendoor kan iedereen genieten van lekkere hapjes, verse sapjes of een kopje koffie of thee bij de gezonde voedingsstand. 

Zelf ontdekken

Onze missie is om kinderen zelf te laten ontdekken. Dit vind je ook terug op ’t Vliet. In onze speciale ontwikkelingsprogramma’s leren kinderen leren spelenderwijs van alles over gezond eten, techniek en de natuur. De programma’s worden ook aangepast aan de tijd van het jaar. “In de herfst gaan we met de kinderen op pad om het bos te ontdekken en kastanjes te zoeken”, vertelt Rinie. “Er wordt bijvoorbeeld met de kastanjes geknutseld, maar we leren hen ook om ze te tellen. Daarnaast wordt er veel voorgelezen en kunnen de kinderen deelnemen aan muzieklessen en zwemlessen onder bso-tijd. De ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal; onze pedagogisch specialisten houden dit goed in de gaten.”

Plekken vrij

Wij hebben nog opvangplekken vrij voor kinderen uit Leusden op kindcentrum ’t Vliet! Meer informatie over de locatie vind je hier.   

 
Bezoekadres kindcentrum ‘t Vliet: 
Rondeel 120
3831 SZ Leusden

 

Meer nieuws & blogs