Ska Kinderopvang draagt bij aan levendige wijk Soesterkwartier

Unieke samenwerking
Om senioren nog beter te ondersteunen, is er een unieke samenwerkingsovereenkomst getekend. Ska Kinderopvang, woningcorporatie de Alliantie, zorginstelling Silverein en werk-leerbedrijf ROC Midden-Nederland richten samen een serviceorganisatie op. Deze organisatie biedt een breed scala aan diensten gericht op zorg, ondersteuning en sociale contacten. Denk hierbij aan een maaltijdservice aan huis, het organiseren van activiteiten, beveiliging, reparaties, schoonmaak, groenonderhoud, personenvervoer en meer. Ska Kinderopvang vervult een centrale rol in de coördinatie van de serviceorganisatie. 

Samenwerking voor een levendige wijk
“Als maatschappelijke kinderopvang dragen we graag ons steentje bij aan de samenleving”, aldus Louise Joosten, directeur-bestuurder van Ska Kinderopvang. “Door samen te werken met onze partners, kunnen we van Puntenburg een plek maken waar iedereen zich thuis voelt en waar men elkaar kan ontmoeten en ondersteunen.” 

De serviceorganisatie heeft de ambitie om de diensten verder uit te breiden door gebruik te maken van het sociale netwerk in en om het Soesterkwartier. Voor zowel de serviceorganisatie als de kinderopvangorganisatie wordt er gezamenlijk een ondernemende en gastvrije coördinator gezocht. Iemand met niet alleen een passie voor kinderopvang, maar die ook enthousiast wordt van plannen en organiseren.
Nieuwsgierig naar de vacature? Kijk dan op Coördinator kindcentrum de Puntmuts en serviceorganisatie Puntenburg – Ska (werkenbijska.nl)   

Meer nieuws & blogs