Ska Kinderopvang en Sportivate werken samen aan de gezonde ontwikkeling van kinderen!

Afgelopen week was de Kick-Off van de samenwerking tussen Ska Kinderopvang en Sportivate. Sportivate is een beweging uit Amersfoort waar spelen en bewegen voorop staat. De missie van Sportivate is om elk kind, groot en klein, zijn speel en beweegruimte terug te geven.  

Het komende schooljaar gaan zes sport- en spelexperts van Sportivate kinderen op de buitenschoolse opvang enthousiasmeren om meer te sporten en te bewegen. De ‘sportivator’ komt met een spel- en beweegaanbod. Door de expertise van de medewerkers van Sportivate geven we kinderen een nog gezondere start van hun leven. 

Door de pedagogische kennis bij Ska Kinderopvang en de expertise over spel en bewegen bij Sportivate, kunnen beide organisaties van elkaar leren. Een combinatie waar de kinderen en medewerkers de vruchten van plukken.  

Ska Kinderopvang en Sportivate werken al een aantal jaar samen. Vanaf schooljaar 2021/2022 intensiveren Ska en Sportivate de samenwerking op 6 bso’s. Wanneer de samenwerking succesvol verloopt, hopen we de samenwerking verder uit te bereiden. 

Ska Sportivate Samenwerking

Meer nieuws & blogs